EVLERİMİZDE KALDIĞIMIZ GÜNLERE ÖNERİLER

Merhaba değerli arkadaşlarım, gönül isterdi ki her zamanki gibi sizlerle gittiğim oyunlardan birini keyifle paylaşayım. Ancak içinde bulunduğumuz üzücü ve dünyayı etkileyen virüs nedeniyle, hepimiz evlerimizdeyiz. Doğrusu da bu, evlerimizde kalalım ve mümkün olduğunca dışarıya çıkmayalım.

Tiyatro fiziksel ortam haricinde keyifli olmaz ki deyişinizi duyar gibiyim. Çok haklısınız. Ama inanın evden de olsa sanatın iyileştiri gücüne hepimizin ihtiyacı var bugünlerde. Benim gibi yine de tiyatrosuz kalmayayım diyenlere önerilerim;

Evde kal, tiyatrosuz kalma diyen Nilüfer Belediyesini dinleyebilir, fiziksel ortam kadar keyifli olmasa da evlerinizde de oyun seyredebilirsiniz.


Yine aynı şekilde, biliyorsunuz 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü. Bu güzel günü de pas geçmeyeyim evdeyken derseniz, İBBŞT’nin o güne özel yetişkin ve çocuk oyununa da bağlantıdan erişebilirsiniz.  


Tiyatro haricinde de, kültür-sanat, e-kitaplar, ders kitapları ve evden çalışanlara yönelik önerilerimin olduğu yazımın bağlantılarını sizlerle paylaşmak isterim.








Evde geçirdiğiniz vakti biraz olsun keyifli hale getirecek önerileri sizlerle paylaşayım istedim. Umarım faydası olur. Sağlık ve keyifle kalın.

Yorumlar